Vă rugăm să vă alegeți țara pentru a afla mai multe despre produsele disponibile pe piața dvs.

Nas înfundat

Un nas înfundat, de obicei, este unul dintre simptomele precoce în cursul răcelii comune.

Rinovirusurile patrund prin cavitatea nazala și cauzează o infecție virală a mucoasei nazale. Acest lucru conduce la o cascadă de reacții inflamatorii, care sunt considerate a fi responsabile de o mare parte a simptomelor răcelii, în special simptome nazale imediate (rinita acută).

Ce este nasul înfundat?

Nasul înfundat ca unul dintre principalele simptome ale rinitei acute este cauzat de infecție virală, care duce la inflamarea mucoasei nazale. Din cauza inflamației, avem nasul înfundat, congestionat și nu mai putem respira liber. În mod normal, nasul înfundat/rinita acută durează aproximativ 6-7 zile.

Care sunt cauzele nasului înfundat?

Un nas înfundat rezultă din infecția virală a mucoasei nazale care duce la inflamație și simptomele tipice ale răcelii comune.

Medicamentele ca MUCONASAL ® Spray 1,18 mg/ml, spray nazal, soluţie vă pot ajuta în ameliorarea simptomelor, de nas infundat. Uleiurile esențiale au efect racoritor rapid, hrănesc mucoasa nazală iar ingredientul activ, tramazolina, eliberează pasajele nazale.

Sunteţi pe cale de a părăsi website-ul www.mucosolvan.ro

Acest link vă va duce la un website la care nu aplică Politica noastră de confidențialitate. Sanofi România S.R.L. nu are niciun control asupra conținutului acestor pagini sau resurse, și nu acceptă nicio răspundere sau responsabilitate pentru acestea sau pentru orice pierderi sau prejudicii ce ar putea rezulta în urma utilizării acestora. Daca doriti sa continuati, faceti clic pe butonul "Continuă".