Vă rugăm să vă alegeți țara pentru a afla mai multe despre produsele disponibile pe piața dvs.

Contact

Sanofi Romania SRL

Str. Gara Herăstrău nr. 4, Clădirea B, etajele 8-9
Sector 2, 020334, București, România
Telefon: (+40) 21 317 31 36
Fax: (+40) 21 317 31 34

Farmacovigilență

Dacă manifestaţi orice reacţie adversă la Mucosolvan®, Muconasal® sau orice alt medicament al grupului Sanofi, trebuie să vă adresaţi medicului sau farmacistului.

Pentru solicitarea de informații medicale, raportarea de evenimente adverse și/sau reclamații de calitate, vă rugăm să apelaţi serviciul call center 24/7,

telefon (+40) 021 317 31 36, sau să ne contactaţi prin email la adresele:

ro.medical_info@sanofi.com – Departamentul Medical,

quality.ro@sanofi.com – Departamentul de Calitate,

pv.ro@sanofi.com - Departamentul de Farmacovigilenţă.

De asemenea puteţi raporta, orice reacţie adversă la Mucosolvan®, Muconasal® sau orice alt medicament al grupului Sanofi, către Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale (ANMDM); pentru detalii privind raportarea reacțiilor adverse, vă rugăm să vizitați site-ul ANMDM.

Sunteţi pe cale de a părăsi website-ul www.mucosolvan.ro

Acest link vă va duce la un website la care nu aplică Politica noastră de confidențialitate. Sanofi România S.R.L. nu are niciun control asupra conținutului acestor pagini sau resurse, și nu acceptă nicio răspundere sau responsabilitate pentru acestea sau pentru orice pierderi sau prejudicii ce ar putea rezulta în urma utilizării acestora. Daca doriti sa continuati, faceti clic pe butonul "Continuă".