Vă rugăm să vă alegeți țara pentru a afla mai multe despre produsele disponibile pe piața dvs.

Cum tratăm tusea productivă insoțită de mucus?

Mucusul mai fluid , mai lax este mai ușor de eliminat. Procesul natural al corpului de eliminare a mucusului poate fi sprijinit de un expectorant eficient cum ar fi Mucosolvan®. Gama Mucosolvan® pentru tuse productivă, ajută la lichefierea mucusului, ușurând transportul acestuia în afara căilor respiratorii . In acest fel, veti putea respira liber din nou.

3 căi de acțiune - Mucosolvan

  1. dizolvă mucusul
  2. eliberează căile respiratorii și
  3. protejează împotriva formării de mucus nou.

Aceste medicamente sunt disponibile sub diferite forme de prezentare. Vă rugăm să vizualizați intreaga gamă de medicamente pentru tusea productivă și să aflați mai multe despre alte remedii pentru tuse și decongestionante nazale care vă pot trata tusea și simptomele de răceală.

6 sfaturi pentru a preveni tusea productivă.

  1. Sustineti sistemul imunitar cu somn suficient, o dietă sănătoasă și evitați alcoolul și fumatul.
  2. Evitați aerul foarte uscat. Dacă este nevoie, folosiți un umidificator pentru a păstra aerul dintr-o încăpere umed.
  3. Stați la distanță de persoanele infectate deoarece pot transmite virusurile care cauzează tusea productiva aferentă răcelilor
  4. Evitați să dați mâna cu persoanele infectate. Din păcate, mulți oameni încă strănută sau tușesc în mâini și nu în cot, astfel contaminându-și mâinile cu virusuri. Acest lucru conduce, de asemenea, la contaminarea multor suprafețe din mediul nostru (clanțe, cărucioare de supermarket etc.), care permite virusurilor care cauzează de exemplu tusea productivă să se răspândească și să infecteze oamenii cu ușurință.
  5. Acordați atenție mâinilor dvs. Evitarea atingerii ochilor sau nasului cu degetele scade riscul de infecție.
  6. Spălați-vă frecvent mâinile cu apă caldă și săpun pentru a evita răspândirea virusurilor și provocarea infecțiilor căilor respiratorii, ceea ce poate duce la simptome de răceală comună și tuse.

Sunteţi pe cale de a părăsi website-ul www.mucosolvan.ro

Acest link vă va duce la un website la care nu aplică Politica noastră de confidențialitate. Sanofi România S.R.L. nu are niciun control asupra conținutului acestor pagini sau resurse, și nu acceptă nicio răspundere sau responsabilitate pentru acestea sau pentru orice pierderi sau prejudicii ce ar putea rezulta în urma utilizării acestora. Daca doriti sa continuati, faceti clic pe butonul "Continuă".