Vă rugăm să vă alegeți țara pentru a afla mai multe despre produsele disponibile pe piața dvs.

Cum tratăm un nas înfundat?

Un nas înfundat rezultă din infecția virală a mucoasei nazale care duce la inflamație și simptome tipice ale răcelii comune. Nasul înfundat poate fi tratat cu decongestionante nazale.
MUCONASAL ® Spray 1,18 mg/ml, spray nazal, soluţie este creat pentru a ameliora rapid simptomele. Combinație dintre un ingredient activ care elibereaza rapid pasajele nazale și uleiuri esențiale care răcoresc rapid nasul și hidratează mucoasa nazală. Astfel, puteti respira liber din nou.

Vă rugăm să vizualizați secțiunea de medicamente Muconasal® și să aflați mai multe despre alte medicamente pentru tuse productiva.

Cateva sfaturi pentru a preveni un nas infundat:

În general, toate sfaturile privind prevenția răcelii comune se aplică la fel de bine, deoarece infecția este de multe ori aceeași.

Păstrați-vă mucoasa nazală hidratată:
  • Puneți o ceașcă de apă in sistemul de încălzire pentru a menține aerul umidificat sau folosiți direct un umidificator
  • Păstrați temperatura camerei în jurul valorilor de 20-22°C, în dormitor numai în jurul valorii de 18° C
  • Deschideți fereastra frecvent pentru a schimb aerul uscat .
  • Beți 2-3 l de apă pe zi

Sustineti sistemul imunitar cu somn suficient, o dietă sănătoasă și evitați alcoolul și fumatul.

Sunteţi pe cale de a părăsi website-ul www.mucosolvan.ro

Acest link vă va duce la un website la care nu aplică Politica noastră de confidențialitate. Sanofi România S.R.L. nu are niciun control asupra conținutului acestor pagini sau resurse, și nu acceptă nicio răspundere sau responsabilitate pentru acestea sau pentru orice pierderi sau prejudicii ce ar putea rezulta în urma utilizării acestora. Daca doriti sa continuati, faceti clic pe butonul "Continuă".