Vă rugăm să vă alegeți țara pentru a afla mai multe despre produsele disponibile pe piața dvs.

Muconasal® Spray 1,18 mg/ml, spray nazal, soluţie- Decongestionant nazal

Un nas înfundat rezultă din infecția virală a mucoasei nazale care cauzează inflamație și poate fi o sursă de disconfort considerabil. Muconasal® Spray nazal decongestionant nazal conține tramazolină care eliberează pasajele nazale, ajutându-vă astfel să obțineți o calmare de lungă durată a simptomelor unui nas înfundat. Nasul infundat poate cauza adesea uscarea pasajului nazal insa Muconasal® combate acest lucru cu uleiuri esențiale . Acestea hidratează mucoasa nazală si au efect racoritor rapid, permițându-vă să respirați liber din nou.

Descriere

Muconasal® Spray 1,18 mg/ml, spray nazal, soluţie. Decongestionant nazal cu uleiuri esențiale vă oferă un efect revigorant imediat, permițându-vă să respirați liber din nou.

Muconasal® Spray nazal decongestionant ajută la eliberarea nasului prin cele 3 căi de acțiune.
  1. tramazolina elibereaza congestia nazală
  2. Uleiurile esențiale- răcoresc căile respiratorii
  3. În timp ce excipienții suplimentari hidratează mucoasa nazală

Muconasal® Spray 1,18 mg/ml, spray nazal, soluţie eliberează nasul înfundat timp de până la 8 ore.

Doze

MUCONASAL® Spray 1,18 mg/ml, spray nazal, soluţie este recomandat numai adulţilor şi copiilor peste 6 ani.
Doza recomandată este de un puf Muconasal spray 1,18 mg/ml (0,0826 mg clorhidrat de tramazolină) de maxim 4 ori pe zi, în fiecare nară. Dacă simptomatologia nu se ameliorează în 7 zile, abordarea terapeutică trebuie reevaluată

Compoziţie

Un ml spray nazal, soluţie conţine clorhidrat de tramazolină 1,18 mg sub formă de clorhidrat de tramazolină monohidrat 1,265 mg.
Excipient: clorură de benzalconiu 0,0202 g/100 ml

Prospect

Va rugăm accesați link-ul

Descarca

Congestie nazală

Sunteţi pe cale de a părăsi website-ul www.mucosolvan.ro

Acest link vă va duce la un website la care nu aplică Politica noastră de confidențialitate. Sanofi România S.R.L. nu are niciun control asupra conținutului acestor pagini sau resurse, și nu acceptă nicio răspundere sau responsabilitate pentru acestea sau pentru orice pierderi sau prejudicii ce ar putea rezulta în urma utilizării acestora. Daca doriti sa continuati, faceti clic pe butonul "Continuă".