Vă rugăm să vă alegeți țara pentru a afla mai multe despre produsele disponibile pe piața dvs.

Tuse productivă

În timpul unei răceli, majoritatea oamenilor suferă de simptome de tuse persistente. Tusea este o parte importantă a răspunsului protector al organismului nostru. Poate fi vorba despre o tuse productiva cu mucus sau o tuse seacă.
Tusea umedă sau productivă, este insoțită de expectorarea mucusului. Pe de altă parte, tusea seacă este descrisă și ca tuse persistentă sau tuse iritativă.
Pentru a alege cel mai bun remediu pentru tuse, este important de știut de care, dintre cele doua tipuri de tuse, suferiți.

Ce este tusea productivă sau tusea din piept?

Cunoscută și ca tuse din piept, tuse umedă, o tuse cu mucus, tusea productivă este modul organismului de a îndepărta cantitățile de mucus in exces (cunoscută și ca spută) din căile respiratorii. La o persoană sănătoasă, mucusul este de obicei un lichid alb sau transparent asemănător gelului. In timpul tusei productive, virusurile, bacteriile și particulele pe care le inhalați sunt expulzate de cilii care transportă mucusul afară din căile respiratorii.

Care sunt simptomele tusei productive/ din piept/ umede/ cu mucus?

  • Mucusul lipicios care apare în timpul tusei persistente
  • Un sunet sacadat mai ales când inspirați și tușiți
  • Pieptul se simte încordat, greoi și/sau congestionat
  • Dificultăți de respirație
  • Tusea este chiar mai intensa dimineața

O tuse productiva / din piept poate dura între 1 și 3 săptămâni.

Simptomele descrise sunt diferite de simptomele tusei seci (de exemplu un stimul permanent și nevoie de a tuși și / sau iritarea / senzația de gâdilare a gâtului).
Din cauza diferitelor tipuri de tuse, este importat să alegeți cat mai curand posibil remediul potrivit pentru a vă trata tusea individuală.

Ce cauzează tusea productiva ?

Infecția tractului respirator, fumatul sau poluarea aerului pot face ca mucusul existent in căile respiratorii să devină atât de dens și lipicios, si sa duca la infundarea acestora. În acest caz, procesul natural de curățare nu este suficient de puternic pentru a elimina mucusul din plămâni. Respiratia devine dificilă iar mucusul în exces poate agrava infecția. Organismul are nevoie sa elimine mucusul, si astfel apare tusea productivă.

Mucusul mai fluid , mai lax este mai ușor de eliminat. Procesul natural al corpului de eliminare a mucusului poate fi sprijinit de un expectorant eficient cum ar fi Mucosolvan®. Gama Mucosolvan® pentru tuse productivă, ajută la lichefierea mucusului, ușurând transportul acestuia în afara căilor respiratorii . In acest fel, veti putea respira liber din nou.

Sunteţi pe cale de a părăsi website-ul www.mucosolvan.ro

Acest link vă va duce la un website la care nu aplică Politica noastră de confidențialitate. Sanofi România S.R.L. nu are niciun control asupra conținutului acestor pagini sau resurse, și nu acceptă nicio răspundere sau responsabilitate pentru acestea sau pentru orice pierderi sau prejudicii ce ar putea rezulta în urma utilizării acestora. Daca doriti sa continuati, faceti clic pe butonul "Continuă".