Vă rugăm să vă alegeți țara pentru a afla mai multe despre produsele disponibile pe piața dvs.

Mucosolvan® MAX 75 mg -Capsule cu eliberare prelungită , actionează timp de 24 de ore

Mucosolvan® MAX 75 mg -Capsule cu eliberare prelungită , actionează timp de 24 de ore. Capsulele conțin microperle cu ingredient activ-ambroxol-, care actionează pe durata intregii zile pentru a calma tusea în mod susținut pe parcursul zilei și al nopții. Cu o singură capsula pe zi , puteți beneficia de un tratament eficient impotriva tusei productive.

Descriere

Mucosolvan® MAX 75 mg -Capsule cu eliberare prelungită actionează timp de 24 de ore prin 3 căi de acțiune.

3 căi de acțiune - Mucosolvan®
  1. dizolvă mucusul
  2. eliberează căile respiratorii și
  3. protejează împotriva formării de mucus nou.

Și acest lucru, in timp de până la 24 ore.

Doze

Doza maximă recomandată este de 75 mg clorhidrat de ambroxol ( 1 capsulă cu eliberare prelungită Mucosolvan MAX) , o dată pe zi. Capsulele nu trebuie deschise sau mestecate, trebuie inghițite intregi, cu mult lichid. Capsulele cu eliberare prelungită care cateodată se regăsesc in fecale, au eliberat substanța activă in timpul pasajului prin tractul digestiv și nu prezintă semnificație clinică.

Compoziţie

Substanța activă este clorhidatul de ambroxol.O capsulă cu eliberare prelungită conține clorhidrat de ambroxol 75 g. Celelalte componente sunt: conținutul capsulei-crospovidona, ceară Carnauba, alcool stearilic, stearat de magneziu; cap: gelatină, apă purificată, dioxid de titan( E 171), oxid roșu de fer( E 172), oxid galben de fer( W 172); corp: gelatină, apă purificată, dioxid de titan( E171), oxid roșu de fer( E172), oxid galben de fer (E172), ceară de inscripționare( Shellac, alcool n-butilic, dioxid de titan, alcool izopropilic, propilenglicol)

Prospect

Va rugăm accesați link-ul

Descarca

MUCOSOLVAN® MAX 75 mg -Capsule  cu eliberare prelungita

Sunteţi pe cale de a părăsi website-ul www.mucosolvan.ro

Acest link vă va duce la un website la care nu aplică Politica noastră de confidențialitate. Sanofi România S.R.L. nu are niciun control asupra conținutului acestor pagini sau resurse, și nu acceptă nicio răspundere sau responsabilitate pentru acestea sau pentru orice pierderi sau prejudicii ce ar putea rezulta în urma utilizării acestora. Daca doriti sa continuati, faceti clic pe butonul "Continuă".