Vă rugăm să vă alegeți țara pentru a afla mai multe despre produsele disponibile pe piața dvs.

Mucosolvan® 30 g comprimate

Secretia mucoasa mai fluidă , mai laxă (de exemplu mucusul cu o vâscozitate mai mică) este mai ușor de eliminat decât mucusul lipicios. Procesul natural al corpului de eliminare a mucusului poate fi sprijinit de expectorante eficiente cum ar fi medicamentele din gama Mucosolvan® . Ele ajută la diluarea mucusului, făcându-l mai lichid, ceea ce ușurează transportul acestuia spre exterior, facilitand expectorația. Astfel, puteți respira liber din nou.

Descriere

Mucosolvan® 30 g comprimate este o formula de incredere deoarece are 3 căi de acțiune:
  1. dizolvă mucusul
  2. eliberează căile respiratorii și
  3. protejează împotriva formării de mucus nou.

Doze

Mucosolvan® 30 g comprimate este rezervat tratamentului la adulți. Doza recomandată este de 1 comprimat de 3 ori pe zi . Efectul terapeutic poate fi intensificat prin administrarea a 2 comprimate Mucosolvan ( 60 mg clorhidrat de ambroxol) pe zi, administrate oral in doua prize) . Dacă simptomele dumneavoastră nu s-au ameliorat după tratamentul cu Mucosolvan pentru afecțiuni respiratorii acute, trebuie sa consultați medicul .

Compoziţie

Substanța activă este clorhidratul de ambroxol. Un comprimat conține clorhidrat de ambroxol 30 mg. Celelalte componente sunt: amidon de porumb, dioxid de siliciu coloidal anhidru, lactoză monohidrat, stearat de magneziu.

Prospect

Vă rugam accesați link-ul

Descarca

MUCOSOLVAN® 30 g comprimate

Sunteţi pe cale de a părăsi website-ul www.mucosolvan.ro

Acest link vă va duce la un website la care nu aplică Politica noastră de confidențialitate. Sanofi România S.R.L. nu are niciun control asupra conținutului acestor pagini sau resurse, și nu acceptă nicio răspundere sau responsabilitate pentru acestea sau pentru orice pierderi sau prejudicii ce ar putea rezulta în urma utilizării acestora. Daca doriti sa continuati, faceti clic pe butonul "Continuă".